diumenge, 25 de juliol del 2010

VACANCES ------------------------VACACIONES








-
ARRIBA EL TEMPS DE LES VACANCES, QUI MÉS, QUI MENYS, DISFRUTA D'ALGUNA ESCAPADA, PER PASSAR UNS DIES DE LLEURE AL SEU LLOC PREFERIT. ÉS BO, PERÒ SENSE DISBAUXA, DISFRUTEM AMB PAU, AMOR I SERENOR, AQUEST TEMPS DE L'ESTIU QUE ENS ALLUNYA DE LES COSES DEL DIA A DIA.
BONES VACANCES
-----------------------------------------------------------------
LLEGA EL TIEMPO DE LAS VACACIONES, QUIEN MAS, QUIEN MENOS, DISFRUTA DE ALGUNA ESCAPADA PARA PASAR UNOS DIAS DE DESCANSO EN SU LUGAR PREFERIDO.
ES BUENO, PERO SIN LOCURAS, DISFRUTEMOS CON PAZ, AMOR Y SERENIDAD ESTE TIEMPO DEL VERANO QUE NOS ALEJA DE LAS COSAS COTIDIANAS.
FELICES VACACIONES
-------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. M. Carme.

    Fa més o manys una horeta que hem arribat a casa.
    Ho hem passat molt bé. El temps ha estat ideal. Hem fet algunes excursions i passejades pel bosc, la montanya i la vora del riu d'una manera força tranquil.la, gaudint del formidable paissatge. L'aigua estava molt neta i transparent, però el dia d'arribada hi va haver l'aigua tancada durant moltes hores a causa d'un fort temporal de dies abans. Finalment l'endemà ho van arreglar, del contrari hauriem tingut que tornar.
    Avui hem estat a Andorra i voliem anar a veure uns llacs,però estava una mica núvol, i al final ho hem deixat per un altre dia.
    Les vacançes sempre s'han de dosificar a nivell mental i emocional, del contrari hi pots deixar la vida i ofegarte psiquicament...
    Els fractals molt bonics, com sempre.


    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Olga i Carles
    Dona gust llegir el vostre escrit, perque en ell si reflecteix l'alegria de les vostres vacances i la pau i serenitat amb que les viviu.
    Una forta abraçada

    ResponElimina